FYRA FÖRDELAR MED BEMANNING

1. Flexibilitet

Vår bemanningstjänst är en flexibel resurslösning som ger möjligheter till det lärosäte du tillhör att hyra föreläsare med rätt kompetens endast när behovet finns.

2. Träffsäkerhet

Det är enkelt att undvika felrekryteringar om vi får ta hand om bemanningen åt dig. Vi vet hur vi ska hitta rätt kandidat till ditt specifika behov.

3. Tidsbersparande

Lägg tid på dina huvuduppgifter istället för att leta efter rätt kandidater till ditt specifika behov, genom att ge oss ditt förtroende att hitta rätt. Vi tar hand om hela rekryteringsprocessen och vi ansvarar för arbetsgivaransvaret för personalen under uppdragsperioden.

4. Kostnadseffektivt

Vi tar endast betalt för de faktiska arbetstimmarna som vår personal arbetar hos dig, vilket minskar dina kostnader för rekryteringen samtidigt som du får god kontroll på dina utgifter.

Bemanning

Oavsett om du arbetar på grundskola, gymnasium, högskola eller universitet kan du ta del av vår bemanningstjänst. Vi hyr ut föreläsare med kunskaper inom hållbarhetsområdet och vi ger dig en unik verklighetsförankring och nya perspektiv på ämnet.

Det finns många fördelar med vår bemanningstjänst som bidrar till att du sparar tid och pengar samtidigt som du minskar risken för felrekrytering.

Kontakta oss och berätta om ditt behov