Tengiz - logotyp
Ylva Lennartsson
Ylva Lennartsson

Under hösten 2019 träffade vi Nergiz och Ted, som driver Tengiz Production AB, på en kvällskurs i Halmstad. Redan då började idéer komma om ett framtida samarbete.

Tengiz Production AB bildades 2019 i Halmstad och tillhandahåller erbjudanden inom filmproduktion. Deras verksamhet präglas av latinets ”Dixi” som betyder ”Jag har sagt”. För det är ju faktiskt så att varje visning betyder något. Idag arbetar de nära sina kunder och leverantörer för att kunna visa deras mål och visioner ur det filmiska perspektivet. Tengiz Productions slogan är ”Journey through film” och har en central roll i deras vision att skapa en resa genom kundens produkter eller tjänster med fokus på ett innovativt tankesätt. För att lyckas med det tror de starkt på ansvarstagande och hållbart företagande.

Vi har inlett vårt samarbete med att skapa informationsfilmer om våra tjänster, med Grönovation som startskott. Vi har även påbörjat arbetet med en e-kurs som ska lanseras under hösten 2020. Det märks att de är kunniga inom film och vet hur de ska göra för att uppnå önskat resultat.

Vill du skapa en film och behöver ett professionellt team till hjälp ska du absolut höra av dig till Nergiz och Ted på Tengiz Production AB.


Läs mer om Tengiz Production