Om oss

Fokus på ekologisk hållbarhet

Historien

"Den gröna vägen"

Konceptet Via Viridi skapades i samband med corona-krisen under 2020 och blev snabbt en del av den gröna omställning många företag och organisationer började sträva efter. Via Viridi är latin och betyder ”den gröna vägen”, vilket beskriver vår mission att stötta andra att välja en hållbar framtid.

 

Vår drivkraft är att skapa affärer som gynnar miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet med störst fokus på klimatet. Det gör vi genom utbildning, bemanning, konsultation och administrativt stöd. 

Marcus Lennartsson

game changer, vd

Det bästa jag vet är att se när andra utvecklas och hitta nya vägar som skapar hållbarare affärer. När jag får tid över gillar jag att spela kort- och rollspel.

Christer Jönsson

Administratör

Jag älskar att lära mig nya arbetssätt och processer för att hitta möjligheter till förbättringar. Förutom det är jag en fena på både kort- och datorspel.

Iris Hjamarsdottir

Miljökonsult

Min mission är att hjälpa människor och verksamheter att lyckas i sitt miljöarbete. Jag samlar energi när jag utvecklar mina hästar.

Kontakta oss

Kontakta oss

info@viaviridi.se

035-12 13 70

 

Besöksadress

Hvitfeldtsgatan 24

302 96 Halmstad

 

Kontorstider

Måndag – Fredag

08:00 – 16:00

 

Läs mer

BYGG DITT MILJÖTEAM

Bygg ditt miljöteam med våra specialister inom ekologisk hållbarhet. Vi ger dig lönsamhet och minskad miljöpåverkan.

KLIMATMORSAN

Följ vår blogg som riktar sig till dig som vill ha ett miljövänligt hem. Här ger klimatmorsan mängder med tips och trix.

UTBILDA DIN PERSONAL

Öka personalens kunskap inom ekologisk hållbarhet så förbättras resultatet på miljöarbetet. Skaffa miljöutbildning i toppklass.