Hallands Matgille - Logotyp
Ylva Lennartsson
Ylva Lennartsson

Vi har tur som vara en del av det otroliga arbete Hallands Matgille gör för livsmedelsbranschen i Halland. Vår roll i projektet är att stötta i frågor om livsmedelssäkerhet, med syfte att effektivisera och utveckla anslutna livsmedelsverksamheter ur ett lagstiftningsperspektiv.

Hallands Matgille är ett EU-projekt, med stöd från Region Halland och Europeiska regionala utvecklingsfonden, som stärker livsmedelssektorn i Halland med fokus på hållbarhet, genom ett bättre nyttjande av regionens resurser. De erbjuder utvecklingsprogram, aktiviteter, nätverk med mera till små och medelstora livsmedelsförädlande företag i Halland.

Det är väldigt kul att jobba med de företag som har förmånen att vara en dela av projekten, då de sprudlar av kreativa idéer och energi. Det är aktörer som inte bara vill skapa en härlig matupplevelse för smaklökarna utan även för miljön.

Om du driver en livsmedelsförädlande verksamhet i Halland rekommenderar jag verkligen att höra av dig till Hallands Matgille. Deras affärsutvecklare och anslutna konsulter kan garanterat lyfta din verksamhet till en hållbar och lönsam nivå. Är du redo för omvandlingen!


Läs mer om Hallands Matgille