Utveckla

Utveckla
Ta steget mot hållbara framgångar
Shadow
Slider

Workshop

Behöver din arbetsplats en knuff med inspiration och engagemang för att hitta ett roligt miljöarbete med givande mål?

Våra workshops fokuserar på att inspirera, engagera och utmana dig och dina kollegor samtidigt som vi anpassar övningarna utifrån den utmaning som ska lösas för att hitta den bästa vägen för just er.

Vi utgår från beprövade metoder som vi är helt säkra på ger ett gott resultat för att exempelvis ta fram en plan för miljöarbetet och en hållbar verksamhetsstruktur.

  • Få inspiration som ger engagemang i vardagen
  • Ta fram en hållbar plan med tydlig riktning framåt
  • Förena nytta med nöje

Agera

Är du trött på att hela tiden “släcka bränder” i din verksamhet? Vill du lägga allt ditt fokus på det du tycker är roligt?

Vi skräddarsyr våra tjänster utifrån dina behov och förutsättningar för att det ska passa oavsett om du behöver en timmes rådgivning eller ett längre samarbete. Vi ger dig expertråd och coaching som löser små och stora utmaningar, samtidigt som din verksamhet får en hållbar utveckling.  

Med vår långa erfarenhet inom livsmedelssäkerhet hittar vi enkla och effektiva lösningar för dig som arbetar i livsmedelsbranschen. Vi ger dig stöd när du vill expandera, förenkla vardagen, effektivisera egenkontrollen och hitta åtgärder på eller förebygga avvikelser.

Har du utmaningar inom offentlig sektor eller i dina konsultuppdrag bistår vi med stöd för att skapa ett roligt och långsiktigt miljöarbete som även beaktar social och ekonomisk hållbarhet. Vi är ditt stöd för att skapa en smart hållbarhetsplan som även ger dig möjligheten att bli miljödiplomerad.

  • Gör vardagen fri från skav
  • Få ett roligt och långsiktigt miljöarbete
  • Få kunskap som ger en hållbar utveckling