Omvandla matsvinn till affärer

Jobbar du på en livsmedelsverksamhet?

Med vår rådgivning ger vi dig kunskap och verktyg för att du ska kunna ställa om livsmedelsflödet i din verksamhet på ett sätt som ger lägre kostnader, ökad omsättning och minskat klimatavtryck. Du omvandlar förlust till vinst helt enkelt.

Fixar vi maten fixar vi planeten!

Fördelar med våra livsmedelsrådgivare

1. Expertis

Vi bidrar med lång erfarenhet inom livsmedelsjuridik och vi har stor förståelse för hur livsmedelskontrollen fungerar i Sverige. 

Vi har också kunskaper inom ekologisk hållbarhet som är ett bra komplement när du ska utveckla verksamheten.

2. Tillgänglighet

I regel kan våra rådgivare börja hjälpa dig omgående. Det är en styrka för dig som ska påbörja en utveckling på kort sikt.

Vi har stort intresse av att både hjälpa dig med punktinsatser och att följa med dig på hela resan. 

3. Nätverk

Vi har ett brett nätverk inom miljökontoren i Halland och hos många andra aktörer i landet. Det ger dig möjlighet att få nya kontakter som kan ge nya affärer eller ett annat stöd än vad vi kan ge dig.

4. Låg kostnad

Vi lägger stort fokus på att stötta små företag för att vi ser att de är där vi kan göra störst nytta ur ett samhällsperspektiv. Det medför att vi pressar våra priser för att kunna matcha den budget som våra kunder har.

Rådgivningspaket

4 timmar digitalt via Zoom

11 400 kr

Boka Rådgivning här

Viktig info!

När du har skickat in din bokning kommer du inom kort orderbekräftelse och vi kommer att kontakta dig i samband med det. Vi skickar en faktura till företaget du har angett när bokningen har genomförts.

vi har ett samarbete med länsstyrelsen

Driver du ett företag som hanterar livsmedel på en ort med färre än 3000 invånare på den halländska landsbygden?
Har du färre än 50 anställda och står din verksamhet utanför primärproduktionen?

Då har du tur! Under 2021 bistår Länsstyrelsen med 70% av kostnaden för vår rådgivning för att minska matsvinn genom finansiering från EUs landsbygdsprogram.