Vi är ditt
miljöteam

1. Kunskapsbank

Vi har flera miljöstrateger med olika kompetenser och som har brett nätverk inom ekologisk hållbarhet som du får till ditt förfogande när du anlitar oss. Jämfört med att du ska anställa en person bidrar detta till en starkare utveckling som lyfter hela din arbetsplats till en ny nivå på marknaden.

2. Individfokus

Våra miljöstrateger lägger fokus på att hitta de anställdas drivkrafter som de använder för att effektivisera miljöstrategin, exempelvis anpassa aktiviteter till miljömål till drivkrafterna. 

3. Omvärldsbevakning

Vi rör oss i ett brett nätverk och inom många branscher, vilket ger oss en unik insyn i vilka trender inom miljöområdet. Det ger oss stora möjligheter att effektivisera miljöarbetet på din arbetsplats till en vinstmaskin.

4. Kostnadseffektivt

Kostnaden för att anställa en miljöstrateg på heltid är ungefär 1,2 miljoner per år. Alla omkostnader är inräknade. Det kostar 40% mindre att anlita oss för att du slipper stor del av omkostnaden som vi står för istället. 

Lönsamt miljöarbete

Vårt fokus är att ställa om ditt miljöarbete till en vinstmaskin. Oavsett om du inte har ett miljöarbete eller om du har hållit på länge kan vi hjälpa dig.

Här får du några exempel på hur miljöarbetet blir lönsamt lönsamt:

1. Minska resursförbrukningen sparar pengar.

2. Transportsätt som innebär friskvård, exempelvis cykla istället för bil, ger friskare personal.

3. Tydlig miljökommunikation ut mot kund och samarbetspartners ger dig fler affärer.

Läs mer

STÄRK DIN MILJÖSTRATEGI

Hitta rätt fokus i din miljöstrategi med våra miljöstrateger. Gör ditt miljöarbetet till en vinstmaskin som skapar affärer.

KLIMATMORSAN

Följ vår blogg som riktar sig till dig som vill ha ett miljövänligt hem. Här ger klimatmorsan mängder med tips och trix.

UTBILDA DIN PERSONAL

Öka personalens kunskap inom ekologisk hållbarhet så förbättras resultatet på miljöarbetet. Skaffa miljöutbildning i toppklass.